Tarkmet

Tietoa yrityksestä

Tarjoamme suunnittelua, alihankintaa, tuotteita ja kokonaisratkaisuja teollisuuden tarpeisiin

Tarkmetilla on ammattitaito nähdä asiakkaan ongelman ytimeen ja tarjota ratkaisu, joka tehostaa tuotantoa ja parantaa turvallisuutta. Yrityksemme juuret ovat alihankinnassa, mutta oleelliseksi osaksi liiketoimintaa ovat nousseet omat tuotteet, joita kehitämme jatkuvasti eteenpäin.

 

Alihankinta

Tarkmet on erikoistunut vaativien yksittäiskappaleiden ja lyhyiden sarjojen tekemiseen. Valmistamme sellaisia kappaleita, joita kaikki eivät pysty valmistamaan, sillä ne ovat monimutkaisia ja vaativat koneistajalta pitkää kokemusta.

 

Meiltä saa saman katon alta suunnittelun, koneistuksen, hitsauksen, maalauksen, testauksen ja huollot. Meillä on sertifioidut hitsausmenetelmät ja ISO-laatujärjestelmät.

 

Tarjoamme myös tuotekehityspalvelua asiakkaiden omille tuotteille. Voimme tehdä tuotteille lisäksi särötarkastukset ja riskianalyysit.

 

Oma tuotekehitys

Valmistamme Tarkmetilla maailman turvallisimpia akkumagneettinostimia ja puristimia, jotka lisäävät asiakkaidemme tuotannon tehokkuutta. Kaikki MKH- nostimet ja puristimet valmistetaan Suomessa ja tarjoamme niihin myös huollot ja varaosat.

 

MKH-tuotemerkin tuotteita on valmistettu yli 30 vuotta. Tiimimme ideat ovat niin ainutlaatuisia, että tekniset ratkaisumme ovat saaneet jopa patentteja.

 

Ota yhteyttä, kun haluat turvallisuutta ja tehokkuutta parantavat ratkaisut.

 

TarkmetOur mission is Precision.

Toimintajärjestelmämme on sertifioitu ja se täyttää standardien ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 ja ISO 3834-2 asettamat vaatimukset. Pyrimme kaikessa toiminnassamme ottamaan huomioon ympäristön ja sen hyvinvoinnin.

 

Tällä hetkellä yrityksessämme työskentelee 15 henkilöä. Liikevaihtomme vuonna 2023 oli noin 3,7 miljoonaa euroa.

 

Tarkmet Oy:n toimintapolitiikka (pdf)

Tarkmet Oy:n tietosuojaseloste (pdf)

Tarkmet Oy:n laskutustiedot (pdf)

 

 

Taloustiedot (linkki: Asiakastieto.fi)

Vuonna 2016 Tarkmet Oy:n hydraulipuristimelle ja magneettinostimelle on myönnetty Avainlippu

 

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Vaasassa toimivan Tarkmet Oy:n hydraulipuristimelle ja magneettinostimelle Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa valmistetusta tuotteesta. Hydraulipuristimia saa käsi- ja sähkökäyttöisinä ja tarvittaessa myös räätälöityinä. Magneettinostimia on sekä tasaisille että kaareville pinnoille ja niitä on mahdollista saada myös erikoisvalmisteisina.

3,7

milj. euron liikevaihto vuonna 2023

15

henkilöä

+ 5000

hydraulipuristinta ja nostinta toimitettu

Tuotteet

 

Laitteita ja koneenrakennusta teollisuudelle

Palvelut

 

Alihankintaa ja muita palveluita teollisuudelle

Ota yhteyttä

 

Kiinnostuitko tuotteistamme ja palveluistamme?