Hydraulipuristimen huolto ja korjaus

Huollon ja korjauksen huomioiminen

Mitä huolto sisältää?

Hydraulipuristimen huollon aikana suoritetaan rakenteellinen tarkastus rungon ja suojalaitteiden toimivuuden osalta. Tarkastamme myös mahdolliset öljyvuodot sekä hydrauliikkaöljyn kunnon.  NC puristimiin tarjoamme myös mittasauvan sekä voima/painemittarin kalibroinnin.

 

Yleisimmät korjaustoimenpiteet hydraulipuristimille ovat sylinterin tai pumpun tiivisteiden vaihto, suodattimien vaihto, säiliön puhdistus sekä hydrauliikkaöljynvaihto.

Milloin hydraulipuristin tulee huoltaa?

Hydraulipuristin tulee huoltaa, kun toiminnassa havaitaan poikkeavaisuuksia, kuten öljyvuotoa komponenteissa, nopeuden hidastumista, poikkeuksellista ääntä toiminnoissa tai hydrauliikassa. Turva- tai ohjauslaitteiden rikkoutuessa laite tulee huoltaa välittömästi.

Missä huolto tapahtuu? Asiakkaan vai meidän tiloissa?

Huolto tapahtuu pääsääntöisesti asiakkaan tiloissa, mutta esimerkiksi suurissa rakenteellisissa vioissa puristin on parempi toimittaa tehtaalle korjattavaksi.

Hinta, jos takuu ei ole voimassa?

Huolloille ja korjaustöille annetaan kiinteähintainen tarjous, jos takuu ei ole voimassa. Puristimillamme on tavallisesti 2 vuoden takuu.

 

Ilmoita meille huollon tarpeesta yhteydenottolomakkeella, sähköpostilla tai soittamalla. Käy myös tutustumassa varaosavalikoimaan verkkokaupassamme.