Tuotantopuristimet

Tuotanto- ja linjastopuristimet

Hydrauliset MKH-tuotantopuristimet soveltuvat useille eri käyttökohteille ja teollisuuden aloille. MKH-hydraulipuristimien toimintavarmuus ja pitkä käyttöikä säästävät kustannuksia. Ne ovat myös helppokäyttöisiä eivätkä vaadi erikoiskoulutusta. Tuotteet täyttävät turvallisuusvaatimukset standardien ISO 16092-1:2017 ja ISO 16092-3:2017 mukaisesti. Puristimissamme on tavallisesti 2 vuoden takuu.

 

Tuotantopuristimia hyödynnetään silloin, kun vaaditaan suurta rungon jäykkyyttä, suuria nopeuksia tai automatisoitua tuotantoa. Tuotantopuristimet mahdollistavat myös korkean räätälöitävyyden. Näitä puristimia voidaan valmistaa täysautomaattisiksi, jolloin ne soveltuvat suuriin sarjoihin tai käsikäyttöisiksi silloin, kun sarjat ovat pienempiä.

Tuotantopuristimet ovat järeärakenteisia ja muuhun tuotantolinjastoon kiinteästi asennettavia. Malliston sähköiset hydraulipuristimet mahdollistavat nopeat läpimenoajat. Moottorikäyttöisten puristimien vakiomallit ovat 30…400 tonnin/ 300…4000 kN puristusvoimalla. Nämä voidaan varustaa myös pikaliikkeellä, joka nopeuttaa puristuksen lähtö- ja paluuliikettä. Puristusvoimat voivat yltää jopa 2000 tonniin / 20000 kN saakka.