Magneettinostimet

Magneettinostimia tasaisille ja kaareville pinnoille. Nostovoimat 0,1 – 2,5 t. Myös erikoisvalmisteisia magneettisia nostimia.

Akkumagneetin avulla toimiva magneettinostin soveltuu kaikkien magnetisoivien kappaleiden nostoon, joiden materiaalivahvuus on yli 5 mm. Magneettinostin nopeuttaa työtä, sillä se kiinnittyy ja irtoaa kappaleesta automaattisesti.

Varauksen laskiessa liikaa, uuden kuorman nostaminen estyy, kunnes magneetti on ladattu turvalliselle tasolle. Akut kestävät mallista riippuen 7 – 10 h nostotyötä 50 % käyttöasteella. MKH:n käyttämät akkumagneetit tarjoavat nostokapasiteetin aina 2,5 t saakka. Testaamme nostimet aina vähintään kaksinkertaisella kuormalla.

Sisäinen äly valvoo

Magneettinostimen ohjausyksikkö tarjoaa häiriöttömät toiminnot vuodesta toiseen. Kaikki toiminnot on kaksoisvarmennettu. Ohjausyksikkö tarkkailee akkujen sisäisiä lämpötiloja ja lataa ne tehokkaasti. Ylilatauksen vaaraa ei ole.

Monta nostinta sarjaan

Magneettinostimia voidaan tarvittaessa kiinnittää nostopuomiin sarjaan, jolloin saadaan lisää nostokapasiteettia. Kaikki puomissa olevat nostolaitteet irtoavat ja kiinnittyvät automaattisesti. Tästä on tulossa lähiaikoina lisätietoa.