Korjaamopuristimet

Korjaamopuristimet

Hydrauliset MKH-korjaamopuristimet soveltuvat useille eri käyttökohteille ja teollisuuden aloille. MKH-hydraulipuristimien toimintavarmuus ja pitkä käyttöikä säästävät kustannuksia. Puristimissamme on tavallisesti 2 vuoden takuu.

 

Hydraulipuristimet ovat helppokäyttöisiä eivätkä vaadi erillistä koulutusta. Tuotteet täyttävät turvallisuusvaatimukset standardien ISO 16092-1:2017 ja ISO 16092-3:2017 mukaisesti.

KÄSIKÄYTTÖISET KORJAAMOPURISTIMET

 

Helppokäyttöiset käsinohjattavat hydraulipuristimet on valmistettu tehokkaaseen työskentelyyn. Puristimessa olevan MKH Pressin kehittämän käsipumpun avulla se mukautuu hyvin käyttötarpeen ja muokattavan kappaleen mukaan.

 

Kaksinopeuksisessa käsipumpussa on valittavissa pikaliike, joka soveltuu nopeaan lähestymiseen ja vähemmän voimaa tarvitseviin kohteisiin. Hitaampi työliike soveltuu tarkkuutta ja puristimen maksimaalista voimaa vaativiin kohteisiin.

 

Käsikäyttöinen puristin on paras ja kustannustehokkain ratkaisu, kun käyttötarve ei ole jatkuvaa. Käsikäyttöiset HPE vakiomallit ovat 30… 100 tonnin / 300…1000 kN puristusvoimalla.

yyy

MOOTTORIKÄYTTÖISET KORJAAMOPURISTIMET

 

Sähkömoottorilla toimivat hydraulipuristimet ovat hyvä vaihtoehto silloin, kun käyttötarve ja tarvittava puristusvoima ovat suuremmat. Sähköiset hydraulipuristimet mahdollistavat nopeat läpimenoajat ja lisäksi suuremmat voimat käyttöön.

 

Moottorikäyttöiset vakiomallit ovat 30…400 tonnin / 300…4000 kN puristusvoimilla, joista 150…400 tonnin/ 1500…4000 kN puristusvoimalla olevat MPDS -mallit toimivat pikaliikkeellä. Myös pienempiin, alle 150 tonnin/1500 kN MPD -malleihin, pikaliike on saatavissa lisävarusteena. Pikaliike mahdollistaa nopean lähestymisen työkappaleeseen.

RÄÄTÄLÖIDYT HYDRAULIPURISTIMET TARPEESI MUKAAN

 

Räätälöidyt hydraulipuristimet suunnitellaan ja valmistetaan asiakkaan tarpeiden mukaan. Niitä voivat olla esimerkiksi erilaiset runkoratkaisut tai vaativiin asentoihin soveltuvat puristimet. Räätälöidyt hydraulipuristimet voivat olla kokoluokaltaan sekä pieniä että suuria malleja. Puristusvoimat voivat yltää jopa 2000 tonniin / 20000 kN saakka.

 

Puristimiin on myös tarjolla MKH:n kehittämä servohydraulinen ohjausjärjestelmä, joka soveltuu vaativimpiin sovelluksiin. Servohydraulinen järjestelmä mahdollistaa täysautomaattisen toiminnan sekä puristusparametrien täydellisen hallinnan. Räätälöityjä puristimia on mahdollista varustaa nopeammilla liikenopeuksilla (>10 mm/s) ja yhdistää syöttölaitteilla tai robotilla.

MPD40

MOOTTORIKÄYTTÖISET SERVOHYDRAULISET MPD NC-KORJAAMOPURISTIMET

 

Täysin ohjelmoitavia:

  • puristusvoiman
  • puristusnopeuden
  • iskunpituuden suhteen

NC-puristimiin saadaan ohjelmoitua helposti automaattisia työkiertoja ja ne voidaan varustaa esim. panostusrobotilla miehittämättömään tuotantoon.
NC-ohjausjärjestelmä mahdollistaa myös puristusparametrien reaaliaikaisen valvonnan sekä mahdollisuuden tallentaa puristustapahtumat ulkoiselle muistille. Tämä mahdollistaa puristimen käytön esimerkiksi testilaitteena.

 

MPD NC-puristimien standardimallit:

MPD 40 NC, MPD 100 NC, MPD 200 NC