Hydraulipuristimien varaosapalvelu

Miten puristimien varaosapalvelu toimii?

Puristimeen voi tilata uusia varaosia verkkokaupastamme. Usein tarvittavat varaosat ovat hydraulipuristimien tiivisteet ja sylinterit.

 

Jos et ole varma, mikä varaosa on kyseessä, ota meihin yhteyttä alla olevalla lomakkeella. Jokaisessa puristimessa on sarjanumero, jonka avulla jäljitämme puristimen ja selvitämme, mikä varaosa tarvitaan.

 

Jos kyseessä on vanha puristin, tarvitsemme yleensä lisätietoja rikkoutuneen osan paikantamiseen. Joissakin tapauksissa sylinteri kannattaa lähettää Tarkmetille, niin selvitämme varaosan.

 

Voiko puristimen varaosan vaihtaa itse?

Pääsääntöisesti kaikki varaosat voi asentaa itse. Jos lähetät meille sylinterin, suosittelemme, että vaihdamme osan Tarkmetilla.

Löytyykö vanhoihin puristimiin varaosia?

Kyllä löytyy. Huollamme jopa yli 30 vuotta vanhoja puristimia. Joskus varaosa ja sen asentaminen voi kuitenkin tulla kalliimmaksi kuin uusi puristin, joten sellaisessa tapauksessa arvioimme varaosan hinnan ja annamme tarjouksen uudesta puristimesta.

 

Saako Tarkmetilta varaosia muiden valmistajien puristimiin?

Voimme valmistaa varaosia myös muihin kuin MKH-puristimiin. Tällöin meillä pitää olla rikkoutunut varaosa mallina, jotta voimme tehdä sen perusteella piirustukset uuteen osaan.

 

Mitä puristimen varaosapalvelu maksaa?

Neuvomme varaosan valinnassa maksutta. Jos sylinteri lähetetään meille, suosittelemme, että teemme varaosan vaihdon Tarkmetilla ja veloitamme tästä tehdyn työn mukaisesti. Puristin kannattaa samalla myös huoltaa.

hydraulisylinteri_mpd

Puristimissa on pääsääntöisesti kahden vuoden takuu, joten tietyt sinä aikana rikkoutuneet varaosat kuuluvat takuuseen.

 

Katso varaosat verkkokaupastamme

 

Tutustu puristimien huoltopalveluun

Varaosaneuvontamme on täysin maksutonta! Kysy meiltä varaosista alla olevalla yhteydenottolomakkeella.