rekry_tarkmet

Tarkmet etsii koneistajaa/kokoonpanijaa

Tarkmetilla ollaan rentoja ja nuorekkaita. Meillä kaikki ovat samalla viivalla titteleistä välittämättä. Toimimme sulassa sovussa ja saat työkavereiksi tosi osaavia tyyppejä. Meitä on tällä hetkellä 18 työntekijää, ja jokainen saa olla oma itsensä ikään, sukupuoleen tai muuhun ulkoiseen seikkaan katsomatta. Kuulostaako siltä, että viihtyisit meidän kanssamme? Laita ihmeessä hakemusta tulemaan!

Molemmat työpaikat ovat vakituisia ja kokoaikaisia. Meillä tehdään yksivuorotyötä.

Koneistaja/kokoonpanija

Etsimme koneistajaa, joka osaa tehdä myös kokoonpanoja. Tarkmetilla koneistajat ovat moniosaajia, jotka parhaimmillaan kasaavat itse sen, mitä koneistavat. Tämä tekee työnkuvasta monipuolisen ja pitää motivaation korkealla.

Olemme erikoistuneet vaativien yksittäiskappaleiden ja lyhyiden sarjojen tekemiseen. Teemme paljon sellaista, mitä kukaan muu ei pysty tekemään. Meillä pääset osaksi omien tuotteiden tuotekehitystä ja valmistusta. Arvostamme uusia ideoita ja kuuntelemme varmasti ehdotuksiasi.

Toivomme ensisijaisesti, että sinulla on asennetta, motivaatiota ja oma-aloitteisuutta. Eduksi katsotaan metallialan koulutus. Voit olla myös opiskelija ja haluat tehdä töitä osa-aikaisesti ja jäädä sen jälkeen meille kokoaikaisesti töihin.

Miksi meille kannattaa tulla?

Tarkmetilla pidetään huolta työntekijöistä. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, sillä olemme sitä mieltä, että ammattitaidosta kuuluu palkita. Järjestämme säännöllisesti koulutuksia toiveiden mukaisesti. Meillä on Vaasan jäähallissa vakiopaikka ja käymme katsomassa yhdessä jalkapalloa. Joustamme tarvittaessa työajoissa ja tarjoamme työterveyden, työvaatteet ja suojavälineet.

Meillä kaikki ymmärtävät, miksi tulemme töihin joka aamu. Kun yritys voi hyvin, työntekijät voivat hyvin. Kun työntekijät voivat hyvin, yritys voi hyvin.

Hakeminen

Kannattaa laittaa hakemusta heti tulemaan, sillä paikat täytetään saman tien, kun sopivat henkilöt löytyvät.

Laita sähköpostia, WhatsAppia, tekstaria tai soittele meidän Arille. Kerro omin sanoin taustastasi, työkokemuksestasi, osaamisestasi ja siitä, millaisia töitä tykkäisit tehdä.

Yhteydenotot:

Ari Kärjenmäki

ari.karjenmaki@tarkmet.fi

+358 50 570 6470