Haluatko tehdä yhteistyötä kanssamme?

Tarkmet etsii kumppaneita omien tuotteiden valmistukseen ja alihankintaan

Tarkmet etsii nyt kumppaneita omien tuotteiden tuotekehitykseen ja valmistukseen. Yritys valmistaa ainutlaatuisia magneettinostimia ja hydraulipuristimia, joten kumppaneille on tarjolla mielenkiintoisia töitä.

Omien tuotteiden osalta kumppania etsitään mm. koneistukseen, jyrsintään, kuparikäämien tekemiseen ja akkurakenteiden valmistukseen. Tuotteet hinnoitellaan fiksusti, joten kumppanikin saa oman osuutensa ja pystyy kehittämään yritystoimintaansa.

– Valmistamme Tarkmetilla maailman turvallisimpia akkumagneettinostimia ja puristimia, jotka lisäävät asiakkaidemme tuotannon tehokkuutta. Haluamme yhteistyöhön kumppaneita, jotka voivat tehdä osan työvaiheista ja joiden kanssa voisimme kehittää tuotteita yhdessä, Tarkmetin toimitusjohtaja Ari Kärjenmäki kertoo.

Kumppaneita etsitään myös alihankintaan

Lisäksi Tarkmet etsii kumppaneita alihankintatuotteisiin. Kumppania etsitään mm. koneistukseen, sorvaukseen, jyrsintään, hiontaan ja hitsaukseen. Tarkmet on erikoistunut vaativien yksittäiskappaleiden ja lyhyiden sarjojen tekemiseen.

– Valmistamme sellaisia kappaleita, joita kaikki eivät pysty valmistamaan, joten toivomme monipuolista osaamista myös kumppaneiltamme. Tarkoituksena on, että molemmat osapuolet hyötyvät yhteistyöstä.

Tarkmetin kanssa yritys voi kasvaa

Kärjenmäen mukaan Tarkmet haluaa pitkäaikaisia kumppaneita, joiden kanssa voi kehittyä. Kumppanilla on hyvä olla laatujärjestelmä, mutta jos sellaista ei ole, laatuauditoinnit suunnitellaan yhdessä. Näin kumppani voi kehittää omaa järjestelmäänsä pienin askelin.

– Olemme toimineet alihankintabisneksessä yli 20 vuotta, joten voimme auttaa pienempiä yrityksiä kasvamaan ja menestymään, jotta he voivat investoida koneisiin ja kasvattaa osaamistaan. Lisäksi meille on tärkeää, että kumppani tekee sen, mitä lupaa ja pysyy toimitusajoissa.

Kärjenmäen mukaan Tarkmet pystyy omien tuotteiden hinnoittelun kautta vaikuttamaan myös kumppaneiden pärjäämiseen. Periaatteena on, että toisesta pidetään huolta vaikeinakin aikoina.

– Meidän mielestämme on fiksumpaa toimia yhdessä kuin kilpailla verisesti. Haluamme luoda verkostoja ja auttaa toinen toisiamme. Vaikka onkin kliseistä sanoa, olemme enemmän yhdessä kuin yksin, Kärjenmäki summaa.

yhteistyökumppanit_jarno_ari

Jos kumppanuus kiinnostaa, ota yhteyttä Ariin tai Jarnoon:

Ari Kärjenmäki
Toimitusjohtaja
ari.karjenmaki@tarkmet.fi
+358 50 570 6470

Jarno Sippola
Ostaja
jarno.sippola@tarkmet.fi
+358 40 356 3618