Tarkmet

Information om företaget

Vi tillhandahåller design, underleverantörsverksamhet, tillverkade produkter och nyckelfärdiga lösningar för industribehov.

Sedan 1999 har vi försett våra kunder med högkvalitativa och omfattande metall- och maskinbearbetnings tjänster. Samarbete med kunder och kundnöjdhet är våra huvudmål. Våra kunder inkluderar företag i alla storlekar i många olika branscher runt om i världen. Men vår verksamhet är huvudsakligen koncentrerad till den nordiska regionen.

 

Våra verksamhetssystem är certifierade och lever upp till kraven i standarderna ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 och ISO 3834-2. Vi strävar mot att ta med miljön och dess välbefinnande i beräkningarna för hela vår verksamhet.

 

Vi har för närvarande 15 personer anställda. Vår omsättning var under 2023 cirka 3,7 miljoner euro.

 

Tarkmet Oys driftspolicy (pdf)

Tarkmet Oys integritetspolicy (pdf)

Tarkmet Oys faktureringsdata (pdf)

 

 

Finansiell information (länk: Asiakastieto.fi)

År 2016 fick Tarkmet Nyckelflaggan för sina hydrauliska pressar och lyftmagneter

 

Förbundet för Finländskt arbete har beviljat Tarkmet Nyckleflaggan för Hydrauliska pressar och lyftmagneter som bevis för att dessa produkter tillverkas i Finland. Hydrauliska pressar finns i handmannövrerade samt motordrivna utföranden, med möjlighet för att skräddarsys till olika behov. Lyftmagneter finns för både runa och plana ytor. Även dessa kan tillverkas skräddarsytt till kundens behov.

3,7

miljoner € i omsättning (2023)

15

anställda

+ 5000

hydrauliska pressar samt lyftmagneter levererade

Produkter

 

Maskiner och maskinkonstruktion för industrin.

Tjänster

 

Underleverans och tjänster för industrin.

Vänligen kontakta oss

 

Intresserad av våra tjänster?