Försäljningsvillkor

Försäljningsvillkor

Genom vår Webbutik levererare vi för tillfället ändast till Finland. Utomlands levererar vi enligt offert. Om ni vill beställa en produkt utanför Finland, var goda och kontakta Tarkmet Oy.

 

TARKMET OY (y-tunnus 1553190-4) myy tuotteita yrityksille Suomeen, mikäli muuta ei ole erikseen sovittu. Tuotteiden hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa. Tarkmet Oy pidättää oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

 

Ulkomaille toimitettavat tuotteet hinnoitellaan erikseen sopimuksenmukaisesti. Jos asiakas haluaa tilata tuotteita ulkomaille, on otettava ensin yhteyttä Tarkmet Oy:n. Tilauksen yhteydessä on ilmoitettava tilaajan koko nimi, y-tunnus, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, sähköpostiosoite sekä puhelinnumero. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä kulloinkin voimassa oleviin toimitus- ja maksuehtoihin. Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun asiakas on hyväksynyt tilausvahvistuksen. Tarkmet Oy varaa oikeuden rajoittaa tuotteiden myyntiä isommissa erissä (esim. huonosta saatavuudesta johtuen). Tarkmet Oy:llä on oikeus kaupan purkamiseen ja velvollisuus palauttaa etukäteismaksut tuotteen huonosta saatavuudesta, viranomais- tai maahantuontirajoituksista tms. ulkopuolisen toimijan aiheuttamasta syystä johtuen.

 

Kaikki verkkokaupassa myytävät tuotteet myydään sellaisina kuin ne ovat. Tuoteseloste löytyy Tarkmet Oy:n verkkosivuilta. Mikäli asiakas ei hyväksy tuotepaketin sisältöä, tuote on palautettava viimeistään 14 päivän sisällä toimitus/noutopäivästä laskettuna (katso kohta Toimitus).

 

Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen. Toimitusehdot ja tietoturvaseloste löytyvät verkkokaupan sivuilta.

Toimitus

Yleisimmät toimitusajat Suomeen ovat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen varastotuotteille 1-5 arkipäivää ja tilaustuotteille 2-4 viikkoa. Lopullinen toimitusaika ilmenee tilausvahvistuksesta. Tarkmet Oy ei vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista.

 

Tuotteet toimitetaan joko postilla tai tavarankuljettajalla tai muulla asiakkaan valitsemalla toimitustavalla asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen. Myös nouto mahdollinen. Toimitus- ja pakkauskulut laskutetaan lähetyksen painon mukaan.
Asiakas on velvollinen tarkastamaan saapuvan tavaran kunnon. Jos paketti on vastaanottaessa vioittunut postissa/kuljetuksessa on tuotteesta kirjattava rahtikirjaan tieto kuljettajan läsnäollessa tietäväksi. Mikäli tuote on vioittunut kuljetuksessa on tehtävä reklamaatio postiin/kuljetusyritykseen. Ja ilmoitettava Tarkmet Oy:n.

 

Asiakkaalla on oikeus vaihtaa viallinen tuote veloituksetta. Jos vian todetaan johtuneen käyttövirheestä tai käyttöohjeiden noudattamatta jättämisestä, palautusta ei hyväksytä. Myyjällä on oikeus ensisijaisesti joko korjata virhe tai toimittaa uusi tuote. Myyjä vastaa palautettavien tuotteiden toimituskuluista.

Palautusoikeus

Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Palautuksesta on ilmoitettava etukäteen puhelimitse ja tuotteen täytyy olla palautettaessa uutta vastaavassa kunnossa.

 

Tuotevirheen takia tehtävä palautus on maksuton. Palautus on tehtävä 7 arkipäivän  kuluessa, kun palautus on sovittu myyjän kanssa.

Hinnat ja maksuehdot

Hinnat eivät sisällä ALV:a.

 

Maksutapana on ennakkolasku. Ennakkolasku toimitetaan sähköpostitse tilauksen saavuttua. Suorituksen tultua tilille tilattu tuote toimitetaan toimitusajan puitteissa.